31 Δεκεμβρίου 2013

Απόλυτα Επιτυχημένη η Μουσική - Φιλανθρωπική Εκδήλωση



Με επιτυχία στέφθηκε η Μουσική - Φιλανθρωπική Εκδήλωση που διοργάνωσαν στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ηρακλείου οι Νέοι της παράταξης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ» την Παρασκευή 27/12/2013.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συλλογικών – εθελοντικών δράσεων που διοργανώνουν   οι Νέοι και Νέες «ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ».

Προσκεκλημένοι δημότες όλων των ηλικιών, αφού η νεότητα και ο ορισμός της, σύμφωνα με τα δικά μας κριτήρια, δεν κρίνεται μόνο με βάση την ηλικία, αλλά και με βάση το πόσο νέος αισθάνεται ο καθένας από εμάς.

Ο καιρός αν και χειμωνιάτικος, αφού οι ουρανοί άνοιξαν και η βροχή ήταν καταρρακτώδης, δεν στάθηκε  εμπόδιο στην προσέλευση του κόσμου. Το πολιτιστικό πολύκεντρο  γέμισε από την παρουσία των συμπολιτών μας. Λίγο πριν τις 18:30, που ήταν και η ανακοινωθείσα ώρα προσέλευσης, ο κόσμος άρχισε να συρρέει μαζικά στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ηρακλείου, κατακλύζοντας το χώρο. 

Η προσέλευση του κόσμου ήταν συνεχής μέχρι και τις 22:30, ώρα λήξεως της εκδήλωσης. Η όλη εκδήλωση, απόλυτα επιτυχημένη, καθώς η συμμετοχή του κοινού ξεπέρασε κάθε προσδοκία και η συνεισφορά του κόσμου στην ενίσχυση  (μέσω bazaar) στο Σωματείο «Αλκυόνη» και στο εργαστήρι «Myrtillo», ήταν εντυπωσιακή.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ενημέρωση, από εκπρόσωπο της νεολαίας, των παρευρισκομένων  για την δυναμική δράση των Νέων έως σήμερα, σχετικά με τις «εθελοντικές - συλλογικές δράσεις»  που έχουν αναπτύξει, ενώ ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος στον χαιρετισμό που απηύθυνε τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «η ελπίδα είναι οι Νέοι άνθρωποι, που ονειρεύονται και προχωράνε πέρα από τις δυσκολίες».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκκλησιαστικοί φορείς, πρόεδροι σωματείων και συλλόγων, εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο, ως επίσης και συνδημότες που θέλησαν να στηρίξουν την προσπάθεια των Νέων ανθρώπων της παράταξης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ» .

Η Πρόεδρος του Σωματείου «Αλκυόνη» κ. Ζαχαροπούλου,  αφού ευχαρίστησε τους Νέους της παράταξης για την ευγενική τους στήριξη, δώρισε  στον Νίκο Μπάμπαλο  και στους Νέους μας αναμνηστικά ως δείγμα ευγνωμοσύνης.

Στην ξεχωριστή αυτή βραδιά οι καλλιτέχνες:
·                    Άννα  Αναπλιώτη και Γιάννης Αρβανίτης,
·                    Μιχάλης Βογιατζιδάκης - Μάρκος Αγριμάκης - Γιώργος Καργιωλάκης - Χαράλαμπος Χατζιδάκης και
·                    Χρήστος Στεργίου - Γιάννης Βλασερός - Μπάμπης Μερκούρης από το συγκρότημα <<ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ>>,
αφιλοκερδώς χάρισαν στους παρευρισκόμενους ένα όμορφο - μουσικό ταξίδι, ερμηνεύοντας αξέχαστα παραδοσιακά αλλά και μοντέρνα τραγούδια που ξεσήκωσαν τον κόσμο κ έφεραν στο νου εποχές προ κρίσης, τότε που όλοι ανέμελα γίνονταν μια αγκαλιά και διασκέδαζαν.

Χορηγοί της βραδιάς ήταν:  

-Τα κρασιά Οικονόμου, 
-Τα κρασιά Τρωιανός,
-Η κάβα «Κατερίνα» του κ. Καμπούρη,
-Ο κ. Γιώργος Μπελημπασάκης με την ρακί του,
-Η κυρία Γιατζιτζόγλου - Κοντού για τις όμορφες χειροτεχνίες της, καθώς και
-Ο κ. Κώστας Βασιλείου για τον ήχο και το φωτισμό.


Οι νέοι της παράταξης
¨ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ¨