26 Μαρτίου 2014

«Ανακοίνωση ένταξης του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Οικονομίδη στην παράταξη»



Η δήλωση του Γιώργου Οικονομίδη έχει ως εξής: 

«Κατά την τρέχουσα δημοτική θητεία και όντας ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, είχα την ευκαιρία, κατ’ αρχήν από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, να διαπιστώσω πως με τον  Νίκο Μπάμπαλο και την παράταξη  ¨Ηράκλειο – Ανθρώπινη Πόλη¨ αυτά που μας ένωναν ήταν πολύ περισσότερα από αυτά που μας χώριζαν.  Με τον καιρό ολοένα και περισσότερο υπήρχε ταύτιση θέσεων και απόψεων.

Επειδή πιστεύω ότι οι προσεχείς δημοτικές εκλογές είναι ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς από αυτές θα προκύψει η διοίκηση του δήμου για την προσεχή πολύ κρίσιμη πενταετία, θεωρώ ότι στο τιμόνι του δήμου πρέπει να βρεθεί το ικανότερο πρόσωπο. Πιστεύω ότι ο Νίκος Μπάμπαλος, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, διαθέτει τόσο την γνώση και την εμπειρία, όσο και την θέληση να ανταποκριθεί στα αυξημένα καθήκοντα του δημάρχου.  Για τον λόγο αυτό στρατεύομαι μαζί του και με την παράταξη ¨Ηράκλειο – Ανθρώπινη Πόλη¨.»

Η δήλωση του Νίκου Μπάμπαλου έχει ως εξής: 

«Με πολύ χαρά ανακοινώνω την ένταξη στην παράταξη και την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ¨Ηράκλειο – Ανθρώπινη Πόλη¨ και του ανεξαρτήτου δημοτικού συμβούλου - ιατρού Γιώργου Οικονομίδη.

Όπως όλοι γνωρίζετε, η παράταξη ¨Ηράκλειο – Ανθρώπινη Πόλη¨ είναι πολυσυλλεκτική και ανεξάρτητη, γεγονός που μας δίνει την δυνατότητα να προβαίνουμε σε κινήσεις με αποκλειστικό γνώμονα του καλό του Ηρακλείου.

Με τον Γιώργο Οικονομίδη εδώ και καιρό έχουμε συναντίληψη γύρω από τα περισσότερα ζητήματα που αφορούν τον δήμο και αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.»



Τα Γραφείο τύπου & επικονωνίας