19 Ιανουαρίου 2014

Παράδοση ρουχισμού στον Ιερό Ναό του Αγίου Κυπριανού



Οι Νέοι της δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη», το μεσημέρι της Παρασκευής, 18-12-2013, επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό του Αγίου Κυπριανού προκειμένου να παραδώσουν τα ρούχα που συγκέντρωσαν κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα με τη βοήθεια των συνδημοτών μας. 

Στόχος τους η ενίσχυση του κοινωνικού έργου του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας, του Αγίου Κυπριανού καθώς και του βρεφονηπιακού σταθμού που βρίσκεται υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Νέας Ιωνίας- Φιλαδελφείας και Ηρακλείου. Η υποδοχή από  τον Προϊστάμενο του ναού Πατέρα Κωνσταντίνο Μιχαλάκη ήταν θερμότατη και συγκινητική και τόνισαν για ακόμη μία φορά, ότι στηρίζουν ενεργά τη προσπάθεια των νέων για κοινωνική αλληλεγγύη και δράσεις, που στόχο έχουν «κανείς μόνος του στην κρίση».


 Οι νέοι και οι νέες δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν με ακόμη περισσότερη θέληση το έργο που ξεκίνησαν, με σκοπό να στηρίξουν οικογένειες και ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη.  
                                                         
Να σημειωθεί, ότι η συλλογή ρούχων  των Νέων της παράταξης «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη» δεν αποτελεί ένα αυτόνομο και ξεχωριστό γεγονός, αλλά, άλλο ένα κρίκο στην αλυσίδα των συλλογικών τους δράσεων.                                                                                                                               
                                                                                Oι νέοι της παράταξης
¨ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ¨