10 Μαρτίου 2015

ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ



ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ

Σε μια εκδήλωση γεμάτη από κέφι, χορό αλλά και αναγνώριση οι γυναίκες της παράταξης «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη» γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, με σύνθημα πως, στην εποχή της κρίσης, η σύγχρονη γυναίκα πρέπει να στηριχτεί ακόμα περισσότερο στην καθημερινή μάχη που δίνει για να εξισορροπήσει τις οικογενειακές με τις επαγγελματικές τις ευθύνες.

Παρών στη γιορτή, ο επικεφαλής της παράταξης και δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, ο οποίος, αφού τόνισε τις προσπάθειες που κάνει η  νέα δημοτική αρχή στα θέματα ισότητας και εναρμόνισης της οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής της γυναίκας, αναφέρθηκε στο παράδειγμα προσφοράς που κατά καιρούς έχουν δώσει Ηρακλειώτισσες με τη συμβολή τους στην πόλη.

Ως τέτοιες, ο δήμαρχος και οι γυναίκες της παράταξης «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη», τίμησαν για την προσφορά τους:

-         Τις συνταξιούχους υπάλληλους του Δήμου Ευαγγελία Καμβύση, Μαρία Μανδηλά και Λίτσα Θεοδωροπούλου για την καθιέρωση του θεσμού της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που με επιτυχία διεξάγεται τακτικά από το Δήμο και τους δημοτικούς υπαλλήλους Ηρακλείου Αττικής.
-         Την υπάλληλο του Δήμου, Νίκη Δασκαλάκη, η οποία ακούραστη κρατάει και λειτουργεί με την ομάδα της το δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο Ηρακλείου Αττικής.

Στο κλείσιμο της βραδιάς, οι γυναίκες της παράταξης έδωσαν την υπόσχεση να ξανασυναντηθούν σύντομα, κυρίως σε δράσεις που αλληλεγγύης και ανθρωπιάς για το Ηράκλειο και τους κατοίκους του.