23 Δεκεμβρίου 2013

Παράδοση τροφίμων στο Κοσμέτειο ίδρυμα – Οίκος του ΚωνσταντινουπολίτηΟι Νέοι και Νέες της δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη» το απόγευμα του Σαββάτου, 21-12-2013, επισκέφθηκαν τo Κοσμέτειο ίδρυμα – Οίκος του  Κωνσταντινουπολίτη προκειμένου να παραδώσουν τα τρόφιμα που συγκέντρωσαν το Σάββατο 14-12-2013. 

Στόχος τους η ενίσχυση του κοινωνικού έργου του Ιδρύματος της Ένωσης Κωνσταντινοπολιτών. Η υποδοχή από την κ. Βουτσά και τον κ. Λέκκα, που με αυταπάρνηση βοηθούν τους σαράντα επτά (47) ενοίκους του Ιδρύματος ήταν εξαιρετική και άκρως φιλόξενη.

Ο κ .Λέκκας και η κ. Βουτσά εξέφρασαν τις ευχαριστίες του, όσο και των ενοίκων και τόνισαν, ότι στηρίζουν ενεργά τη προσπάθεια των νέων της παράταξης για κοινωνική αλληλεγγύη και δράσεις, που στόχο έχουν «κανείς μόνος του στην κρίση».

Οι νέοι και οι νέες, αφού τους ευχαρίστησαν για την θερμή υποδοχή και τα καλά τους λόγια, δεσμεύτηκαν, ότι θα συνεχίσουν με ακόμη περισσότερη θέληση το έργο που ξεκίνησαν, με σκοπό να στηρίξουν οικογένειες και ανθρώπους, που πραγματικά έχουν ανάγκη.  
                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Oι νέοι της παράταξης
¨ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ¨