20 Νοεμβρίου 2013

Πάμε γειτονιές! (Αγ. Τριάδα)



Το πρωί του Σαββάτου 09/11/2013 ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Κος Νίκος Μπάμπαλος και ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων περπάτησαν στην περιοχή της Αγία  Τριάδα και τους τριγύρω δρόμους και συνομίλησαν με τους κατοίκους σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και στην καθημερινότητά τους.
 
Τα προβλήματα που αφορούν κυρίως την υγιεινή και  την καθαριότητα, το οδοκαθάρισμα και η αποκομιδή  σκουπιδιών, το πλύσιμο των κάδων και ο πλημμελής δημοτικός φωτισμός, είναι προβλήματα που μας τέθηκαν από τους περισσότερους κατοίκους. 

Επίσης η συντήρηση και μη  ολοκλήρωση έργων οδοποιίας. Η απορροή των όμβριων υδάτων σε δρόμους όπως οδός η Ζερβού, Οδυσσέως κ.α. σημαντικό επίσης πρόβλημα που απασχολεί τους κατοίκους. Ζητάμε δε από τη Δημοτική Αχλή να προχωρήσει σε μελέτη για την απορροή των όμβριων και την κατάθεση του φακέλου προς την Περιφέρεια για τη χρηματοδότηση του έργου.
Η επαναλειτουργία  της δημοτικής συγκοινωνίας επίσης αποτελεί αίτημα των κατοίκων της περιοχής της Αγίας Τριάδας και ζητάμε από τους υπεύθυνους να δώσουν άμεσα λύση και να ξεκινήσει η λειτουργία των λεωφορείων της Δημοτικής συγκοινωνίας.


 

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στην σελίδα μας στο facebook

ΝίκοςΜπάμπαλος - ''Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη''


Το γραφείο τύπου κ επικοινωνίας